heder_DV

Završne svečanosti i završne priredbe u pedagoškoj godini 2017./2018.

Završne svečanosti i priredbe počele su završnim svečanostima Predškole. Skupina „A“ je imala 07. 05. 2018 godine , a skupina „B“ 08. 05. 2018. godine. Obje skupine su imale pripremljen lijepi program sa pjesmama, plesom i recitacijama koji su uvježbali sa svojom voditeljicom Anom Bevetek, a na kraju programa su im podijeljene diplome i prigodni poklončići te su imali malo druženje i čašćenje sa roditeljima.

Starija mješovita skupina „Žabice“ imala je svoju završnu svečanost 30. 05. 2018.godine za koju su sa svojim odgojiteljicama Baricom Gorički i Kristinom Tahija Cvetko pripremili program sa plesom, recitacijama, interaktivnom pričom i skečom koji je prikazivao van vrtićke aktivnosti koje djeca pohađaju. Na kraju su djeci podijeljene diplome i prigodni poklončići te su se svi malo počastili i podružili.

SRETNO SVIM ŠKOLARCIMA!!!!!!!

Priredba srednje mješovite skupina „Pužeki“ bila je 05. 06. 2018. godine sa lijepim programom pjesme, recitacije i igre s pjevanjem. Priredba jasličke mješovite skupine „Pčelice“ održala se 07. 06. 2018. godine i to je bilo jedno zabavno druženje sa roditeljima. 08.06.2018. godine završnu priredbu sa plesom, pjesmom i recitacijama imala je mlađa mješovita skupina „Ježeki“ . Sve tri skupine su po završetku priredbe imale malo čašćenje i druženje.

Komentari su zatvoreni.