Obavijest o roditeljskom sastanku – predškola

Poštovani roditelji,

S obzirom na epidemiološku situaciju sa virusom COVID-19, preporuke i naputke HZJZ-a, Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Odluku vlade RH, ovim putem Vam donosimo smjernice za polazak Vašeg djeteta u program predškole, raspored rada za listopad i popis stvari. Iako smo se nadali da ćemo moći održati roditeljski sastanak 28.09.2020. na dvorištu Dječjeg vrtića, na žalost, s obzirom na vremensku prognozu i mogućnost kiše, navedeno neće biti moguće.

Prvi dan predškole, četvrtak, 01.10.2020., kratko ćemo se pozdraviti ispred Vrtića te će odgojiteljica/voditeljica preuzeti djecu i uvesti ih u prostor Vrtića, a ravnateljica će sa Vama riješiti tehničke stvari.

Ispred nas je nova pedagoška godina u kojoj nam, uz igru, izazove, nova iskustva i uzbuđenja, bez obzira na situaciju i sve mjere koje su nas snašle vezane uz pandemiju virusa COVID-19, vjerujemo, neće nedostajati dječjeg smjeha i dječje radosti. Nadamo se da će djeca sa radošću i veseljem polaziti predškolu.

Želimo svima uspješan početak pedagoške godine i puno sretnih trenutaka u DV Konjščina, te da nam ostanete veseli i zdravi.

S poštovanjem,

ravnateljica

Smjernice za roditelje - predškola
Popis stvari i raspored za listopad - predškola
Upute za sprječavanje epidemije COVID-19 HZJZ
Modeli i preporuke za rad
Odluka Vlade RH