Obavijest o roditeljskim sastancima po skupinama i preporukama i uputama HZJZ

Dragi roditelji,

S obzirom na epidemiološku situaciju sa virusom COVID-19 i na preporuke HZJZ-a ove godine, na žalost, nećemo održati roditeljske sastanke po skupinama. Iz tog razloga sve važne smjernice vezane uz skupinu u koje Vaše dijete polazi ili će polaziti možete pronaći na web stranici vrtića u prilogu ove obavijesti tj. objave. Odgojiteljice svake skupine sastavile su osnovne smjernice kako bi barem malo olakšale i približile roditeljima novoupisane djece način organizacije rada u određenoj skupini, a roditelje djece koja su postojeći korisnici usluge ,podsjetile na pravila i organizaciju u određenoj skupini.

Kako se svake godine djeca rotiraju iz skupine u skupinu tako je i ove godine, no kako djeca koja su upisana u vrtić prije pedagoške godine 2018./2019. nisu bila pod šifrom, zbog zaštite osobnih podataka ,nije moguće objaviti popis djece po skupinama na web stranici vrtića. Ukoliko roditelji ne znaju ili nisu sigurni koju skupinu će im dijete polaziti od 01.09.2020., slobodno kontaktiraju vrtić te će dobiti traženu informaciju.

Dana, 24.08.2020. izdane su nove UPUTE ZA SPRJEČAVANJE I SUZBIJANJE EPIDEMIJE COVID-19 VEZANO ZA RAD PREDŠKOLSKIH USTANOVA, OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA U ŠKOLSKOJ GODINI 2020./2021. te Vas molimo da ih pažljivo pročitate i proučite. Također, u prilogu  ove obavijesti biti će ponovno objavljene preporuke i upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 vezano za rad predškolskih ustanova koje su bile objavljene u lipnju te Vas molimo da se navedenih pridržavate kako bi koliko je god u Vašoj  i našoj moći zaštitili svoju djecu, sebe i ostale ljude oko sebe.

Raspored privikavanja novoupisane djece ostaje isti, kako je bilo i objavljeno, no doći će do nekih manjih promjena vezanih uz vrijeme boravka roditelja u skupini. Razlog navedenom su nove upute HZJZ-a. Roditelji će informaciju o promijeni dobiti od odgojiteljica u skupini prvi dan privikavanja.

Nova pedagoška godina je pred nama kao i novi izazovi, nova uzbuđenja, nove igre i bez obzira na situaciju i sve mjere koje su nas snašle, vezane uz pandemiju virusa COVID-19, vjerujemo da nam neće nedostajati dječjeg smjeha i dječje radosti.

Novoupisanima želimo uspješnu prilagodbu Vašeg djeteta i puno sretnih trenutaka u DV Konjščina, a postojećim korisnicima da nam i dalje ostanu veseli i zdravi.

S poštovanjem,

ravnateljica

Upute za sprječavanje epidemije COVID-19 HZJZ
Obavijest roditeljima pandemija COVID-19
Smjernice za roditelje jaslička skupina Pčelice
Smjernice za roditelje jaslička skupina Mišeki
Smjernice za roditelje mlađa mješovita skupina Ježeki
Smjernice za roditelje srednja mješovita skupina Pužeki
Smjernice za roditelje starija mješovita skupina Žabice