Jesenska svečanost „Medeki“

U ponedjeljak ,28.10.2019. godine u 16,15 sati održana je naša tradicionalna Jesenska svečanost kojoj su ove godine tema bili „Medeki“. Umjetnički program počeo je pjesmom „Medo miško“ na koju se nastavio igrokaz „Medo i vjeverica“ u kojem su glumila djeca starije skupine „Žabice“. Nakon igrokaza bilo je tu još pjesmica i recitacija, a za kraj programa djeca su odpjevala i odplesala svima poznatu pjesmicu „Mali leteći medvjedići“. Nastavak na umjetnički program bila je radionica za djecu i roditelje koju su pripremile odgojiteljice i tu se radilo svašta zanimljivo. Bilo je tu medvjeđih šapa, kućica za medu, medeka od jesenskih plodova i krep papira, kompota od krušaka i medeka na štapićima.

Kako je ovo prva godina da je vrtić dio UNICEF-ovg projekta „Škole za Afriku“ tako smo na svečanosti imali štand na kojem se moglo uzeti medenjake te ostaviti donaciju koja je namijenjena za navedeni projekt.

U vrijeme radionice i druženja nakon umjetničkog programa sva djeca i posjetitelji mogli su se počastiti na našoj terasi gdje je bilo gibanice, pogače sa kruškama, slanih prutića,…

Komentari su zatvoreni.